Advies en begeleiding

Behalve dat wij goed bouwen, is ons andere sterke punt “het advies vooraf”
Deskundige inbreng vanaf het eerste moment is essentieel. Dit is noodzakelijk omdat de beïnvloedbaarheid afneemt naarmate het bouwproces vordert.
Natuurlijk staan uw wensen en eisen voorop, maar wij wijzen u wel op de consequenties van uw keuzes, omdat mensen deze vaak niet kunnen overzien. Wij bespreken met u of uw wensen technisch uitvoerbaar en betaalbaar zijn.
Ook dragen wij eventuele alternatieven aan, indien bepaalde wensen niet haalbaar zijn.
Hierna kunnen wij u een complete offerte aanbieden, zodat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Begeleiding
Vaak komen mensen met uitgewerkte tekeningen en reeds verleende bouwvergunning bij ons binnen en vragen dan een offerte aan. Heel dit voortraject kunnen wij ook voor u verzorgen.
Vanwege de jarenlange ervaring in de uitvoering, kunnen wij als geen ander u een goed advies geven en het gehele voortraject voor u verzorgen.
Behalve dat wij natuurlijk rekening moeten houden met alle bouwregelgeving, zullen wij er voor zorgen dat alle tekeningen, berekeningen, isolatiewaardes, maatvoeringen aansluiten op de praktijk!

Het gehele traject is voor ieder project maatwerk. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen wij duidelijkheid geven over de diverse fases van het bouwproces en welke rol wij daar eventueel in zouden kunnen spelen.

Categories
  • Geen categorieën
Bookmarks