Skip to content

Werkzaamheden

Wat doen wij

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Verbouwingen

Verbouwingen

Onderhoud

Onderhoud

Renovatie

Renovatie

Voor wie

Bedrijven

Bedrijven

Overheid

Overheid

Particulieren

Particulieren

Bouwen is ons vak, evenals verbouwen en onderhoud aan woningen en gebouwen.

Dat doen we al vele jaren lang en we durven in alle bescheidenheid best te zeggen dat we specialisten zijn op ons vakgebied. Ons werk doen we met een klein vast team van zo’n 6 medewerkers en een aantal vaste relaties die bijspringen indien nodig. Een hechte club waarin op een prettige manier wordt samengewerkt.

Het doel is onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn en door onze flexibele opstelling, een strakke planning/organisatie en een goede logistiek, leveren wij kwaliteit in het hele traject van de bouwkundige dienstverlening aan onze klanten.

Het heeft ons in de achter ons liggende jaren veel goodwill opgeleverd bij opdrachtgevers in de particuliere sector, de overheid en het bedrijfsleven.

Meedenken met de klant, adviseren, open staan voor ideeen, wensen en eisen en gewoon een goed stuk werk afleveren., dat is onze manier van werken, dat is aannemersbedrijf Fons van der Venne BV

Aannemersbedrijf van der Venne is actief in het hele segment van de bouw, dat betekent dat u als opdrachtgever een beroep kunt doen op ons bedrijf als het gaat om Nieuwbouw, Verbouw, Onderhoud

Vragen of wilt u terug gebeld worden?